MuteSounds kan niet zonder haar vrijwilligers! Elk jaar zorgen zij er voor dat alles op rolletjes loopt.

Hey jij daar,

Het is weer bijna zover… het MuteSounds festival!
En wij zijn op zoek naar leuke vrijwilligers.
Dit jaar gaan we De Pier in Scheveningen helemaal ombouwen tot het MuteSounds festivalterrein. Op 14 en 15 oktober willen wij samen met jou de bezoekers laten zien, voelen en beleven.
Zin om de handen uit de mouwen te steken en ons team te komen versterken? Hieronder hebben wij de verschillende functies voor het MuteSounds festival 2016 omschreven. Doe je mee?

Heb je misschien vragen of opmerkingen? Stel ze gerust en mail ze naar Lotje (lotje@125procent.nl) of Sharon (sharon@125procent.nl)

 

Takenpakket Vrijwilligers 2016

Opbouw & afbouw
Voor zowel de vrijdag als de zaterdag hebben we toppers nodig voor de opbouw en afbouw van het evenement. Ben jij een sterke dame of heer en weet jij van aanpakken? Dan is deze functie perfect voor jou!

Promotieteam
Op de boulevard in Scheveningen lopen er ontzettend veel mensen rond die wij graag willen uitnodigen voor het festival! Durf jij mensen aan te spreken? En vindt je het leuk om zoveel mogelijk mensen naar het MuteSounds festival te verleiden? Meld je dan aan voor ons promotieteam!

Begeleiding (rand)programmering
Er is van alles te beleven op De Pier in Scheveningen! Sport, taal, kunst, film, theater, muziek, fotografie, dans en nog veel meer! Vindt jij het leuk om de bezoekers bij deze activiteiten en workshops te begeleiden? Dan is deze functie perfect voor jou!

Backstage
Voor de backstage hebben wij vliegende tijgers nodig! Jij houdt goed in de gaten wie er Backstage gaat en je laat de backstage nooit onbemand achter! Lijkt het jou leuk zorg te dragen voor onze medewerkers, vrijwilligers en artiesten? Dan sta je hier helemaal goed!

Informatie-team
Help de feestgangers op weg naar de juiste locatie op De Pier! Jij verschaft informatie over het hele festival! Sta jij graag ter woord? En weet jij een antwoord op alle vragen? Dan ben jij perfect voor deze functie!

Host & Hostess-team
Als host(ess) ben jij gastheer/gastvrouw van het MuteSounds Festival, jij bent het eerste en het laatste dat de bezoekers zien! Ben jij sociaal en durf jij direct contact te maken met de bezoekers? Meld je aan voor deze functie!

Flex
Kun je niet kiezen welke functie jou het leukste lijkt? Of vindt je gewoon alles leuk? Dan is dit iets voor jou. Als flexer ben je multi-inzetbaar waar dat nodig is. We houden het dus nog even spannend!