‘Doof maar niet te stoppen, deze 17-jarige Zwollenaar Peter Jan Rijpkema, wel bekend als DJ Hypnotune die normaal jullie oren verwent met technobeatjes, doet voor MuteSounds even iets anders! Hij gaat namelijk op MuteSounds nieuwste hitjes draaien.

Vorig jaar was hij ook op TV te bewonderen bij Paul de Leeuw, hij was te gast bij de Leeuw zijn programma ‘Paul’s Puberkookshow’. Daar mocht hij zijn verhaal doen over hoe hij muziek kan maken ondanks zijn doofheid. ‘Dat was echt een superervaring! Ik ben echt superblij dat ik mijn verhaal mocht doen bij Paul.’ zegt hij over zijn TV-optreden.

Naast zijn passie voor muziek heeft deze jonge knaap ook passie voor voetbal en is dus ook te vinden in de stadion van PEC Zwolle waarbij hij zijn beats door hele stadion laat galmen bij de wedstrijden van de dames. Zo heeft hij veel ervaring opgedaan met draaien.

Maar hij draait allerliefst techno. ‘Techno is echt mijn genre, het is zo fijn om te draaien. Het heeft een constante beat waardoor het voor dove mensen zoals voor mij heel fijn is om naar te luisteren en te voelen. Ook vind ik de sfeer van techno geweldig. Ik ben er gaan van houden.’

Programma