Heb jij altijd al willen leren hoe jij je eigen evenement moet opzetten? Doe dan mee aan de MuteSounds Academy! 

Ben jij doof of slechthorend en tussen de 18-35 jaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? En vindt jij het leuk om te leren organiseren en in de toekomst je eigen evenementen/activiteiten op te zetten? Dan is deze training van de MuteSounds Academy wat voor jou.

De MuteSounds Academy wordt dit jaar voor het eerst opgezet en wil een kweekvijver creëren van dove en slechthorende professionals. Als deelnemer wordt je getraind, begeleid en gestimuleerd om je eigen evenement te organiseren. Deze mooie leerervaring kun je meenemen naar toekomstige projecten in de dovengemeenschap.

Door middel van trainingsessies met een dove docent en snuffelstages bij organisaties zoals Het Nationale Toneel, de Royal Christmas Fair en het COC Haaglanden leer jij hoe je een evenement van begin tot eind opzet. Als eindproject van de MuteSounds Academy organiseer je samen met je medestudenten een evenement bij het COC in Den Haag.

Deelname is geheel gratis mits je bij alle lessen en activiteiten aanwezig kan zijn. Ideaal voor bestuursleden, vrijwilligers of zelfstandige ondernemers die zich in het organiseren van eigen activiteiten willen ontwikkelen.

Lijkt het je leuk om een aantal zaterdagen van december 2019 tot en met maart 2020 leerzame ervaringen op te doen bij de MuteSounds Academy? Stuur dan je C.V. met motivatie naar info@mutesounds.nl.  Om zeker te weten of het aanbod bij je past kan een persoonlijke intake onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 

MuteSounds Academy

Bij MuteSounds Academy kon je leren zelf een evenement op te zetten en te organiseren. Dove en slechthorende volwassenen tot 35 jaar konden bij MuteSounds Academy leren organiseren en eigen evenementen of activiteiten op te zetten. Doel was om dove en slechthorende jong-volwassenen te leren activiteiten op te zetten voor de eigen dovengemeenschap. Zo zijn de activiteiten gemaakt voor en door dove en slechthorenden. Dit versterkt de eigen community.

De MuteSounds Academy was een kweekvijver van dove en slechthorende professionals. Als deelnemer werd je getraind, begeleid en gestimuleerd om je eigen evenement te organiseren. Deze mooie leerervaring kun je meenemen naar toekomstige projecten in de dovengemeenschap.

Door middel van trainingsessies met een dove docent en snuffelstages bij organisaties zoals Het Nationale Toneel, de Royal Christmas Fair en het COC Haaglanden leerden de deelnemers hoe je een evenement van begin tot eind opzet. Als eindproject van de MuteSounds Academy organiseerden de MuteSounds Academy studenten samen een evenement bij het COC in Den Haag.

Deelname was geheel gratis mits je bij alle lessen en activiteiten aanwezig kon zijn. Ideaal voor bestuursleden, vrijwilligers of zelfstandige ondernemers die zich in het organiseren van eigen activiteiten willen ontwikkelen.

MuteSounds | zaterdag 20 oktober 2018 | © Verkijk

Unieke voordelen: 

  • Super toffe trainingen!
  • Snuffelstages
  • Persoonlijke begeleiding
  • Je krijgt les in Nederlandse Gebarentaal
  • Reiskostenvergoeding indien je verder dan 5km van de trainingslocatie woont (max €15,- per keer)

Doelgroep: 

  • Doven en slechthorenden die hun organisatie skills verder willen ontwikkelen.
  • Je hebt tijd om op zaterdagen afwisselend in Den Haag en Amsterdam de training te volgen, en huiswerk te maken.
  • Er zijn 10 plaatsen voor doven en slechthorenden, waarvan minimaal de helft onder de 30 jaar is.