Op MuteSounds Festival 2017 liepen bijna 40 vrijwilligers rond. Dankzij hun geweldige inzet hebben de 18.500 bezoekers van de Pier een fantastische dag gehad. Ben jij net als Machiel een echte bartopper? Of kun je organiseren en coördineren als een baas? Laat ons weten wat je talenten zijn en meld je aan voor team MuteSounds 2018!

Vrijwilligers
MuteSounds | vrijwilliger 2016 bar

Hieronder vind je een overzicht van alle vrijwilligersfuncties van dit jaar. In 2018 zijn er vergelijkbare functies beschikbaar. Inschrijven kan een paar maanden voor het festival. Hou onze Facebookpagina in de gaten!

Takenpakket Vrijwilligers 2017

Kinderprogramma
Ook dit jaar is er weer een speciaal kinderprogramma op MuteSounds Festival. Er staan speciaal voor kids allerlei activiteiten, voorstellingen en sportieve spelletjes op het programma. Ben jij goed met kinderen en lijkt het je leuk om deze activiteiten te begeleiden? Meld je dan aan!

Promotieteam
Op de boulevard in Scheveningen lopen altijd ontzettend veel mensen. Deze mensen willen we graag uitnodigen om kennis te maken met MuteSounds en met de dovencultuur. Durf jij mensen aan te spreken? En lijkt het je leuk om zoveel mogelijk mensen naar het MuteSounds festival te trekken? Meld je dan aan voor ons promotieteam!

Informatieteam
Bij het informatieteam help je de festivalgangers op weg naar de juiste locatie op De Pier. Je geeft bezoekers informatie over het festival en wijst ze de weg. Sta jij mensen graag te woord? En weet jij een antwoord op alle vragen? Dan ben jij perfect voor deze functie!

Welkomstteam
Als host(ess) ben jij gastheer/gastvrouw van het MuteSounds Festival. Je verwelkomt bezoekers, helpt mensen op weg en knoopt hier en daar een praatje aan. Ben jij sociaal en durf jij direct contact te maken met de bezoekers? Meld je aan voor deze functie!

Assistentie programmering
Er is van alles te beleven op MuteSounds! Sport, taal, kunst, film, theater, muziek, fotografie, dans en nog veel meer! Vindt jij het leuk om bezoekers bij activiteiten en workshops te begeleiden? Dan is deze functie perfect voor jou!

Backstage ondersteuning
Voor de backstage hebben wij vliegende tijgers nodig! Jij houdt goed in de gaten wie er Backstage gaat en je laat de backstage nooit onbemand achter! Lijkt het jou leuk zorg te dragen voor onze medewerkers, vrijwilligers en artiesten? Dan sta je hier helemaal goed!

Ik kan alles (flex)
Ben jij eigenlijk overal goed in? Kun je niet kiezen welke functie jou het leukste lijkt, of vindt je gewoon alles leuk? Dan is dit iets voor jou. Als flexer ben je multi-inzetbaar waar dat nodig is. We houden het dus nog even spannend!

Opbouw & afbouw
Voor zowel de vrijdag als de zaterdag hebben we toppers nodig voor de opbouw en afbouw van het evenement. Ben jij een sterke dame of heer en weet jij van aanpakken? Dan is deze functie perfect voor jou!