Sharon300x350Sinds mijn vijftiende jaar ben ik actief voor verschillende organisaties in de sociale-culturele sector. Met name organisaties gericht op sociale evenementen voor doven, slechthorenden én horenden. De organisatie waar ik zo benieuwd naar was: 125Procent (oftewel de uitvoerende organisatie van Mutesounds).

Het was erg leuk toen ik gevraagd werd om een dagje bij Mutesounds op het kantoor mee te lopen. Hoe gaat het daar behind the scenes? Ik heb vaker meegedraaid achter de schermen, maar nog niet eerder op een kantoor. Wat mij zo enthousiast maakt over MuteSounds en 125Procent, is dat de medewerkers allemaal gebarentaal beheersen! Dat komt doordat zij wekelijks de gebarentaal lessen van een gebarentaal docent volgen. Daardoor kon ik meteen op hetzelfde niveau met hen communiceren zonder dat ik het gevoel kreeg dat er een enorme taalbarrière aanwezig was.

Een dagje bij Mutesounds/125Procent heb ik als leerzaam en gezellig ervaren. Het was goed om te zien dat ze bij 125Procent ook een andere dove medewerker hebben. Dat geeft mij het gevoel dat deze organisatie geschikt is voor elk individu! Ik ben er vrij zeker van dat het Mutesounds Festival op 14 en 15 oktober 2016 weer een groot succes gaat zijn. Mis het niet! Wie weet ontmoeten wij elkaar op de Scheveningse Pier!

Sharon Fles

Recente berichten

Geef een reactie