Zaterdag 28 oktober hebben 18.500 bezoekers weer genoten op het MuteSounds festival op de Pier van Scheveningen. Ook dit jaar was het MuteSounds festival weer volledig toegankelijk voor doven, slechthorenden en horenden. De Pier was dit jaar omgebouwd tot surrealistisch wonderland waar sprookjes tot leven kwamen. Er waren dit jaar meer dan 50 verschillende activiteiten, workshops, optredens en voorstellingen voor jong tot oud waarbij zoveel mogelijk zintuigen werden geprikkeld.

Zo waren er wel zes verschillende gebarentaal workshops, op het strand konden verschillende sporten worden beoefend en binnen was er genoeg ruimte voor rondlopend entertainment, spelletjes en fijne muziekoptredens die ondersteund werden met signdancers.

Ook de afterparty met de welbekende trilvloer was afgelopen editie weer een enorm succes. Ondersteund door een goede beat en te gekke Visuals is de nacht spetterend afgesloten.

MuteSounds was en is een bijzondere ontmoetingsplek voor doven, slechthorende en horende waar communicatie in stilte bijzonder mooie momenten oplevert.

Wij kijken al uit naar volgend jaar, jullie ook?

Recente berichten

Geef een reactie

MuteSounds Festival 2018 Flyer