In oktober is het weer tijd voor het MuteSounds Festival 2018! Op zaterdag 20 oktober stroomt de De Pier op Scheveningen vol met druk gebarende en feestende mensen. Doof en horend komen samen op het enige kunst- en cultuurfestival in Nederland dat volledig toegankelijk is voor dove en slechthorende bezoekers.

De line-up voor dit jaar is nog niet officieel bekend gemaakt, maar het MuteSounds Festival 2018 belooft weer een buitengewoon geweldig feest te worden. Kijk hier voor een voorproefje van het programma!

Van 13:00 tot 21:00 kun je ervaren, ontdekken, ontmoeten en genieten op hét culturele festival voor doven, slechthorenden en horenden van Nederland. Doe mee aan een workshop (internationale) gebarentaal, geniet van spetterend theater, hilarische comedy en te gekke optredens of neem deel aan de talloze sportieve en creatieve activiteiten. Voor de kinderen is er een speciaal kinderprogramma. Het belooft weer een betoverende dag te worden, dus zet de datum alvast in je agenda!

Anders aan deze editie is dat de legendarische MuteSounds Party – met trilvloer en spectaculaire visuals – dit jaar op een andere dag plaatsvindt. Namelijk op 29 september 2018 in de Neushoorn in Leeuwarden. Op dezelfde plek wordt dit jaar namelijk de 60e editie van WereldDovenDag gevierd, en dat vond MuteSounds een goede reden voor een feestje! MuteSounds Festival duurt dit jaar dus tot 21.00. Meer informatie over de MuteSounds Party vind je hier.

Recente berichten

Geef een reactie

MuteSounds Party 2018