Trouwe MuteSounds-gangers moesten even aan het idee wennen… De legendarische MuteSounds Party is dit jaar op een andere dag dan het MuteSounds Festival. Vanwege de viering van de 60e editie van WereldDovenDag in Leeuwarden, vindt de MuteSounds Party dit jaar in het hoge Noorden plaats. De welbekende vibes van het MuteSounds feest zetten op zaterdag 29 september feestlocatie de Neushoorn op z’n kop. Denk: keiharde bass op onze legendarische trilvloer, magische visuals, opzwepende DJs en vooral heel veel leuke mensen.

De MuteSounds Party vormt dit jaar de afsluiter van WereldDovenDag. Tijdens het dagprogramma van WereldDovenDag kun je van 11.00 tot 17.00 in de Neushoorn terecht voor interessante lezingen, workshops, leuke activiteiten en gezelligheid. Er is ook een informatiemarkt en een dove ondernemers markt. Genoeg reden dus om 29 september met je vrienden naar Leeuwarden te komen.

Voor mensen die niet uit het Noorden komen en na de MuteSounds Party in Leeuwarden willen blijven slapen: kijk dan bijvoorbeeld op Hostelworld. Ook is er een Facebookgroep waar speciaal voor WereldDoevenDag en de MuteSounds Party slaapplaatsen in en om Leeuwarden worden aangeboden.

 

Meer informatie over de MuteSounds Party vind je hier.

Recente berichten

Geef een reactie

MuteSounds Festival 2018 FlyerProgramma icoontjes | MuteSounds Festival 2018