Laat Jouw Talent Zien!

We Are Ctalents

Stichting Ctalents is dé community waar doven, slechthorenden, blinden en slechtzienden worden geïnspireerd en empowered om hun ambities te ontdekken en waar te maken.

Bij Stichting Ctalents geloven we dat een zintuiglijke uitdaging  je ambitie niet in de weg hoeft te staan. Sterker nog, wij vinden dat iedereen met een zintuiglijke uitdaging zijn of haar professionele dromen moet kunnen waarmaken. Niet de beperking staat centraal maar wie je bent.

Geloof jij dit ook? Draag het uit met de We Are Ctalents armband en laat het zien aan de rest van de wereld. Op het MuteSounds festival organiseren wij o.a. de workshop Find Your Talent waar tools worden aangeboden om je eigen talent verder te ontdekken en te ontwikkelen.

Naast een toffe armband krijg je ook een ansichtkaart waarmee je een gratis kop koffie kunt komen drinken in Espressobar CtheCity: Nederlandse eerste Sign Language bar. Bij deze bar werken alleen maar dove barista’s en plaats je je bestelling in gebarentaal. Natuurlijk ook een leuk cadeautje voor jouw favoriete vriend(in) of familielid.

 

Programma
MuteSounds | 2017 programma cocktails maken