De tiende editie van MuteSounds – op zaterdag 20 oktober – was voor de vele trouwe bezoekers, de dove ondernemers en performers, tolken, de betrokken vrijwilligers en ook voor de festivalorganisatie nog steeds heel bijzonder.

Maanden lang hebben we met zijn allen toegewerkt naar een dag waar bekenden elkaar weer ontmoeten en inspirerende nieuwe ontmoetingen plaatsvinden. En dit alles onder het genot van een bijzonder en afwisselend programmering en vooral een fijne, toegankelijke sfeer.

Iedereen – jong, oud, doof én horend – kon op het MuteSounds festival genieten. Van interessante voordrachten van dove rolmodellen, tot bandjes en deejays die optraden. En van lachen bij de gebarenkaraoke tot uit je dak gaan bij metal in gebarentaal! Verder waren er creatieve en sportieve workshops, rondlopend theater, kunst, cultuur, ontspanning, yoga, bordspelen competities, een barista workshop, gebarentaal workshops in diverse talen en nog veel meer.

Een van de bezoekers van het festival zei op Facebook: “Een leuk mooi gevarieerd dynamisch evenement! En dat op een ongekend magische locatie. Ik heb zoveel blije kinderen, lachende ouders, enthousiaste jeugd en genietende volwassen gezien, deze jaarlijks terugkerend festival mag nooit verloren gaan! Vooral op het podium straalde, van vroeg tot laat, passie en vooral positieve energie uit!”

MuteSounds heeft het allemaal: een prachtige overdekte locatie aan zee, verrassende gratis activiteiten en genoeg te zien en te beleven om je de hele dag te vermaken. Het bruisende festivalterrein – met diverse bars en foodtrucks – is de perfecte plek om je vrienden, familie en collega’s mee naar toe te nemen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten. De slogan “Let’s meet @ MuteSounds!” kwam weer volledig tot zijn recht door de extra inzet op gezamenlijke beleving en bijzondere ontmoetingen.

Recente berichten
Programma icoontjes | MuteSounds Festival 2018